Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk hoofdingang

Flebologisch Centrum Harderwijk

Korte toegangstijden, persoonlijke zorg, snelle diagnostiek, snelle besluitvorming én een multidisciplinaire kwalitatief hoogstaande aanpak van spataderproblemen!

Voor een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande aanpak van spataderen hoeft u niet naar een privékliniek. U kunt hiervoor terecht in het Flebologisch Centrum van Ziekenhuis St Jansdal. .

Het Flebologisch centrum
Het flebologisch centrum Harderwijk (polikliniek chirurgie, routenummer 0.70) is een centrum voor diagnostiek en behandeling van spataderen. Een team van vaatchirurgen, dermatologen, vaatlaboranten en een physician assistent werken samen voor een patiëntvriendelijk én kwalitatief hoogstaande spataderzorg.

Slechts één bezoek
Het bijzondere aan het flebologisch centrum in Harderwijk is dat de patiënt in slechts één bezoek een vaatonderzoek door een vaatlaborant, de diagnose en een op maat gesneden behandelplan ontvangt. Uniek is hierbij de samenwerking tussen de vaatchirurg, de dermatoloog en de physician assistant.

Afspraak flebologisch centrum
Voor een afspraak is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist noodzakelijk. Eerste afspraken kunnen daarom alleen gemaakt worden via het telefonische intakebureau, telefoon: 0341-463848. Vervolgafspraken kunnen bij de poli chirurgie worden gemaakt.